2008. február 13., szerda

EDI hez bővítés

Az Adatexport funkcióban Szállítólevél, Vevő rendelés és Szállító rendelés típusok esetén a párbeszédpanelen a következő mezők segítségével szabályozható, hogy a vonatkozó termék és ügyfél azonosítására mely adat kerüljön kiexportálásra:
Termék hivatkozás
Kód: Kipipálása esetén a keletkező XML file-ba bekerül a termék kódja.
Név: Kipipálása esetén a keletkező XML file-ba bekerül a termék neve.
Ügyfél kódja: Kipipálása esetén a keletkező XML file-ba bekerül a termék ügyfélhez rendelt idegen azonosító kódja. Hogy mely idegen azonosítóé, az az Idegen azonosító típus mezőben adható meg.
EAN: Kipipálása esetén a keletkező XML file-ba bekerül a termék vonal kódja. Figyeljünk rá, hogy a rendelésben felvett mennyiségi egységhez legyen idegen vonalkód felvéve.

Ügyfél hivatkozás
Kód: Kipipálása esetén a keletkező XML file-ba bekerül az ügyfél kódja.
Név: Kipipálása esetén a keletkező XML file-ba bekerül az ügyfél neve.
Ügyfél kódja: Kipipálása esetén a keletkező XML file-ba bekerül az ügyfélhez rendelt idegen azonosító kód. Hogy mely idegen azonosítóé, az az Idegen azonosító típus mezőben adható meg.
GLN: Kipipálása esetén a keletkező XML file-ba bekerül az ügyfél GLN kódja.

Idegenazonosító típus: Az itt kiválasztott idegen azonosítónak megfelelő kódon kerül ki a file-ba a termék kód, ha a Termék hivatkozásban az Ügyfél kódja mező igazra van állítva. Vagy pedig az ügyfél idegen azonosításához szükséges típus kódját választva az ő azonosítójával is azonosíthatjuk az ügyfelet.
-12339-

Nincsenek megjegyzések: